BAKAY ERGÜN'ü Ziyaret Etti

21 Ekim 2017 00:09

Ş.Urfa Esnaf Odaları Birlik Başkanı Şefik Bakay, İl Göç İdaresi Müdürü Hakan Ergün’ü ziyaret etti.  
Ş.Urfa Esnaf Odaları Birlik Başkanı Şefik Bakay, İl Göç İdaresi Müdürü Hakan Ergün’ü ziyaret etti. Ziyaret, Göç İdaresinin Urfa’ya yaptığı hizmetlerden dolayı göç idaresine teşekkür etme amaçlıydı. Ziyarette vurgulanan en önemli noktaysa İl Göç İdaresinin Akçakale, Suruç gibi ilçelerde şubelerinin açılmasıyla şehir merkezine akan insan selinin de önüne geçilmesi noktası oldu.

Bakay’ın Göç İdaresi İl Müdür’üne bizim sizin için yapacağımız hizmetlerin devamı açısından sorunlarınıza katkıda bulunmak istiyoruz sözü üzerine Göç İdaresi İl Müdürü bulunduğumuz mekân da Suriyeli Mülteciler büyük sıkıntı çekiyor. Tuvalet ihtiyacını bile karşılamak büyük bir problem. Yurtdışından biri kadın biri erkek olmak üzere 6’şar, 6’şar iki konteyner getirdik. Altyapıları da tamam. Ama bu tuvaletlerin temizliğini yapacak elemana ihtiyacımız var. Bu konuda sizden destek bekliyoruz.

Ş.Urfa Esnaf Odaları Birlik Başkanı da bu işçi ihtiyacını karşılayacağına dar söz verdi. Göç İdaresi Müdürü de Bakay’a teşekkür etti