YAKALA YAKALA BİTMİYOR

03 Haziran 2017 05:25

Akçakale’de yapılan telefon dolandırıcılığı ülke genelinde insanları mağdur etmeye devam ederken, bir yandan da bulundukları yerlerde tek tek yakalanıyorlar. 
Akçakale’de yapılan telefon dolandırıcılığı ülke genelinde insanları mağdur etmeye devam ederken, bir yandan da bulundukları yerlerde tek tek yakalanıyorlar. 3 kişi telefon dolandırıcılığından cezaevine girdi.


Akçakale’de yapılan telefon dolandırıcılığı insanları ülkenin dört bir yanında mağdur ediyor. Dolandırıcılara yönelik mücadele de hız kesmeden devam ediyor. Yapılan son operasyonda 3 kişi suçüstü yakalandı.

Akçakale İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince, telefon dolandırıcılığı yaptıkları gerekçesiyle Suriye sınırına yakın olan Yenimahalle Ceylanpınar Caddesi üzerinde, M.C. isimli şahsa ait eve düzenlenen operasyonda, M.C. , M.S. ve A.K. isimli şahıslar suçüstü yakalandı. Yapılan operasyonda telefon dolandırıcılığında kullanılan birçok malzeme ele geçirildi. Şahısların yapılan sorgulamalarında telefon dolandırıcılığı yaptıklarını itiraf ettikleri öğrenildi.

Emniyet’te işlemleri tamamlanan 3 şüpheli çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

AJANS URFA