URFASPOR BİRAZ NEFES ALDI

20 Nisan 2017 00:46

TFF 1. Lig’de üst üste aldığı Mersin İdmanyurdu ve Samsunspor mağlubiyetleri ile moral kaybı yaşayan Şanlıurfaspor, ligin 28. Haftasında bugün deplasmanda Denizlispor ile karşı karşıya geldi. 
Urfaspor,kaleci Sinan Ören,Fevzi Özkan,Batuhan Karadeniz,Atiemwen,Berkay Can ve Mertcan'ın mükemmel oynayıp yıldızlaştıkları Denizlispor deplasmanından 4 golle 3 puanı alarak döndü.


Şanlıurfaspor, deplasmanda karşılaştığı Denizlispor’u ilk yarıda kaydettiği gollerle 4-2 yenerek, altın değerinde 3 puanın sahibi oldu.



TFF 1. Lig’de üst üste aldığı Mersin İdmanyurdu ve Samsunspor mağlubiyetleri ile moral kaybı yaşayan Şanlıurfaspor, ligin 28. Haftasında bugün deplasmanda Denizlispor ile karşı karşıya geldi. Bu sezon deplasmanda galibiyeti bulunmayan ve sahaya 3 puan parolasıyla çıkan Sarı-Yeşilliler, rakibini 4-2 yenmeyi başardı.



Maça iyi başlayan Sarı-Yeşilliler, 5 ve 18. Dakikalarda Batuhan Karadeniz’in golleriyle 2-0 öne geçti Bu golleri yedikten sonra rakip kaleye atak geliştiren Denizlispor, 22. Dakikada Leandro Kappel’in golüyle skoru 2-1 yaptı. Üstünlüğü ele geçirmesine rağmen rakip kaleye üst üste pozisyonlar geliştiren Sarı-Yeşilliler, 31. Dakikada Mertcan Çam ve 45. Dakikada Iyayi Atiemwen’in golleriyle soyunma odasına 4-1 önde gitti.



Urfaspor, ikinci yarıda farklı önde olmanın rahatlığıyla oynarken, Denizlispor 75. Dakikada penaltı kazandı. Penaltı atışını filelerle buluşturan Andre Moritz skoru 4-2’ye getirdi. Karşılaşmada başka gol olmayınca Urfaspor sahadan 4-2 galip ayrıldı.



Bu sezon deplasmanda ilk galibiyetini alan Urfaspor, puanını 29’a yükselterek ligde kalma yolunda bir nebze de olsa rahat nefes aldı. Urfastar