ERSİN DÜZEN URFA'DAYDI

05 Nisan 2017 07:34

TRT Spor proğram sunucusu Ersin Düzen,Urfa'daydı.Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Keşküş, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen programın... 
TRT Spor proğram sunucusu Ersin Düzen'in de katıldığı,GAPTEM’de gerçekleşen programda soru ve cevaplarla birlikte 16 Nisan Referandumu konuşuldu. Gençlerin yoğun katılım gösterdiği söyleşide Referandumu dair tüm merak edilen konular ele alındı.

"Genç Gündem Hayata Dair Sohbetler” gençlerin tiyatro gösterisi ile başladı. Yapılan programların ilk durağı Şanlıurfa oldu.

Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Keşküş, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen programın ilk durağının Şanlıurfa olmasının mutluluk verdiğini belirterek, Gençlerin Referandum ile ilgili bilgi sahibi olmak istediğini ve merak ettikleri birçok konu olduğunun altını çizen İl Müdürü Keşküş, “Gençlerimiz seçim sürecinde birçok konuyu merak ediyor doğru bilgi alma noktasında sıkıntılar yaşıyor. Bu söyleşi ile Urfalı gençler tüm merakını giderdiler ve 16 Nisan’da doğru kararı verebilecekler. Bu programın ilk ayağa Peygamberler şehrimiz Şanlıurfa olmasından dolayı özellikle bakanlığımıza teşekkür ediyorum.