Veysel Karani Kayan URFAPRESS'te

26 Şubat 2017 01:23

Araştırmacı-Gazeteci Veysel KARANİ KAYAN,bundan böyle köşe yazıları ve haberleriyle siz okuyucularıyla birlikte olacak.İşte KAYAN'ın ilk köşe yazısı:KESİK BAŞLA FUTBOL..! 
KESİK BAŞLA FUTBOL..!

Dağlık Karabağ'ın en büyük 2. şehri olan Hocalı.

Kardeş ülkemiz Azerbeycanın EN KARA ve EN ACI senaryonun Ermenilerce hayata geçirildiği çoğrafyanın adıdır .

25 şubat gecesini 26 şubata bağlayan 1992 yılındaki eski Asala eylemcilerinden Monte Melkonyan'ın komutanlığında Ermenistanın silahlı güçleri ile 366. motorize piyade alayı desteğindeki kuvvetle kirli seneryo hayata geçirildi.

Hocalı'ya giriş çıkışlar kapatılarak senaryonun giriş kısmına başlanarak, 83 çocuk 106 kadın ve 70'e yakın yaşlı olmak üzere toplamda 613 Azeri kardeşimiz Ermeniler tarafından vahşice katledilerek gelişme bölümünü hayata geçirdiler.

Bu gelişme safhasında birçok kardeşimizin gözlerinin oyulduğu,derilerinin yüzüldüğü,gebe kardeşlerimizin karınları deşilerek yavrularının katledildiği süreç ten sonra Ermenilerin TÜRK'lere olan kin ve nefreti dinmek bilmiyordu .

Sonuç kısmında insanlık tarihinin utancını sergilemeye başladılar. Bu sonuç kısmında kızkardeşlerimizin analarımızın başları kesilerek kale Taşı (direği) yapılmak süretiyle başı kesilen çocuklarımızın futbol topu yapılarak kesik başlarla futbol maçı yapıldığı bu insanlık ayıbını ve Ermenilerin yaptığı soykırım gerçeğini TARİH UNUTMAYACAK VE AFETMEYECEKTİR.