Abi-kardeş kavgası büyüyor!

10 Aralık 2016 00:57

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kardeşi Celal Kılıçdaroğlu, ağabeyinin kendisiyle ilgili yaptığı açıklamayı eleştirerek:" Her şeyden önce ağabeyim laf kalabalığını bıraksın, dibindekilere baksın" 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kardeşi Celal Kılıçdaroğlu, ağabeyinin kendisiyle ilgili yaptığı açıklamayı eleştirerek, "Bugün devletin başında Sayın Recep Tayyip Erdoğan varsa, bu mücadeleyi başlatmışsa, ona yardımcı olmak, yurttaşlık bilinciyle hareket etmek suç mudur? Her şeyden önce ağabeyim laf kalabalığını bıraksın, dibindekilere baksın" dedi.


'ABİMİ FETÖCÜLER KANDIRMIŞ' DÖVİZİYLE YÜRÜMÜŞTÜ


Aydın'ın Kuşadası ilçesinde yaşayan Celal Kılıçdaroğlu, "Abimi FETÖ'cüler kandırmış" döviziyle 25-28 Kasım tarihleri arasında FETÖ'cüleri protesto etmek ve AK Parti'nin operasyonlarına destek vermek için Söke'den Didim'e yürümüştü. Celal Kılıçdaroğlu ardından CHP'den ihraç edilmişti.


"ALIR KAPININ ÖNÜNE KOYARIZ"


CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kardeşi Celal Kılıçdaroğlu'nun CHP'den ihraç edilmesine ilişkin olarak bugün özel bir televizyon kanalına yaptığı açıklamada, "Benim düşüncelerimi kardeşim beğenmeyebilir. Buna saygı gösteririm. Ama birisi cebine para koydu 'çık bunu söyle' dedi ve söylediyse kimse kusura bakmasın alır kapının önüne koyarız. Bunun kardeşlikle ilgisi yoktur, bunun temelinde ahlak yatar" demişti.