Büyükşehir Öğretmenleri Unutmadı

25 Kasım 2016 07:17

Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen etkinliğe Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'nin eşi Sema Çiftçi, Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Emin Özçınar, Kültür Daire Başkanı Ekrem Ayaz ve... 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi bünyesinde bulunan Kadın Kültür Merkezlerinde çalışan kurs öğretmenlerinin “24 Kasım Öğretmenler Günü” düzenlenen gece ile kutlandı.


 Ali ÇİZMECİOĞLU-URFAPRESS


Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen etkinliğe Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'nin eşi Sema Çiftçi, Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Emin Özçınar, Kültür Daire Başkanı Ekrem Ayaz ve Kadın Kültür Merkezlerinde çalışan eğitimciler katıldı. Ayrıca 24 Kasım Öğretmenler Günü dolaysıyla düzenlenen gecede öğretmenlere çeşitli hediyeler ve karanfil verildi. 


 


Düzenlenen gecede öğretmenlerle bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten Sema Çiftçi, tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutlayarak “Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığımıza bağlı Kadın Destek Merkezinde çalışan öğretmenlerimizle birlikte Öğretmenler Gününü kutladık. Katılanlara teşekkür ediyorum. Güzel bir gece geçirdik" dedi.


 


ÖZÇINAR, 'HER ANNE BİR ÖĞRETMENDİR'


 


Büyükşehir Belediyesi bünyesinde çalışan öğretmenlerin ve tüm eğitimcilerin Öğretmenler Gününü kutlayan Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Emin Özçınar,  "Öğretmenler Gününü düzenlediğimiz bu özel etkinliğimizle kutladık. Sibel hanım şahsında tüm arkadaşları tebrik ediyorum. Ailelerine, toplumlarına faydalı bireyler olarak yetişebilmesi anlamında vermiş olduğunuz büyük hizmetler var. Bunları görüyoruz ve takdir ediyoruz. Bu anlamda başkanımız İstanbul'da olduğundan dolayı sizlere selamlarını iletiyorum. Evlerinizde Rabbim huzurlu sağlıklı uzun ömürler versin” dedi.


 


Öğretmenliğin değerine ve önemine vurgu yaparak her Annenin bir öğretmen olduğunu ifade eden Özçınar, “İnsanın gelişmesinde, topluma faydalı birey olarak yetişebilmesi için öğretmenlerin verdiği emek hiç bir zaman unutulamaz. Bunu unutmayın her anne bir öğretmendir. Eğer nesiller iyi yetişecekse önce annelerin katkısıyla olacaktır" dedi.


Büyükşehir Belediyesinin büyük bir aile olduğunu belirten Kadın ve Aile Şube Müdürü Sibel Toptan ise, " Kültür Merkezlerinde çalışan öğretmen arkadaşlarım. Bu gece öğretmenler günü münasebetiyle toplandık. Katılımlarınız için çok teşekkür ediyorum. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin kadın emeğine el sanatına Şanlıurfa'ya bir değer olarak kazandırdınız. Bu akşam bir aile olduğumuzun altını çizdiniz. Öğretmenler gününüzü kutluyorum" dedi.