'TECRÜBE KONUŞUYOR' Urfa'da

29 Eylül 2016 00:36

Gençlik Spor Bakanlığının ve Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün düzenlemiş olduğu Tecrübe Konuşuyor adlı program 29.09.2016 Perşembe günü Saat 19.30’ da Mehmet Akif İNAN konferans salonunda yapılacak.  

Gençlik Spor Bakanlığının ve Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün düzenlemiş olduğu Tecrübe Konuşuyor adlı program 29.09.2016 Perşembe günü Saat 19.30’ da Mehmet Akif İNAN konferans salonunda yapılacaktır. 


Tecrübe Konuşuyor programının katılımcıları dizi oyuncusu İsmail Hakkı ÜRÜN, Yeni Şafak gazetesi yazarı Merve ORUÇ, FETÖ’nün darbe girişimi sırasında İstanbul’da iki bacağından vurulan Beden Eğitimi öğretmeni İsmet DOĞAN, yine FETÖ terör örgütünün darbe girişimi sırasında 15 Temmuz’da Atatürk Havaalanına harekat eden Tankların önüne araçlarını koyup akabininde de Kendi kıyafetleriyle egzoz deliklerini kapatan Şanlıurfa’lı tantuni ustası Danyal ŞİMŞEK ile restoran sahibi Mehmet Şükrü KINTAŞ olacaktır.


Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü M.Hakan KEŞKÜŞ, Şanlıurfa’mızı spor arenasında en iyi şekilde temsil etmenin gayreti ve yoğunluğu içerisindeyiz hamdolsun ki yapmış olduğumuz çalışmalar gün be gün çığ gibi büyümekte ve karşılığını almaktayız. Dolayısıyla memleketimiz çocuklarını önemsiyoruz onları nasıl daha iyi bir gelecek oluşturma bağlamında farklı organizasyonlar gerçekleştirerek bir nebze olsun değerlerimize farklı perspektifler çerçevesinde katkı sunmanın peşinde olduklarını belirten KEŞKÜŞ, Gençlik Spor Bakanlığı ve Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak Tecrübe Konuşuyor organizasyonunu ilimizde gerçekleştireceğiz. Gerçekten bir birinden değerli katılımcılar var. Dizi oyuncuları, gazeteci ve yazar arkadaşlar ile birlikte 15 Temmuz darbe girişimi sırasında gözünü kırpmadan vatanımız, bayrağımız, ezanımız ve ülkümüz için göğsünü kurşunlara siper eden çok değerli beden eğiti öğretmeni,  Şanlıurfa’lı değerli büyüklerimiz var. Dolayısıyla bu bir birinden farklı ve değerli figürlerin geleceğimiz olan gençlerimize yaşanmışlıklarının ve tecrübelerinin aktarması çok önemli destekleyici unsur mahiyetindedir. Tecrübe konuşuyor programımıza bütün Şanlıurfalı hemşerilerimizi davet ediyorum. Dedi.