Gap Gazeteciler Lokali Açıldı

02 Mayıs 2016 09:06

Şanlıurfa GAP Gazeteciler Cemiyetine ait Balıklıgöl’deki ‘Kum gibi kürsü lezzetleri’ lokali Cumartesi günü görkemli bir tören ile açıldı. 
Balıklıgöl’deki ‘Kum gibi kürsü lezzetleri’ lokalinin açılışına ilgi büyük oldu.



Haber MERKEZİ



ŞANLIURFA – Şanlıurfa GAP Gazeteciler Cemiyetine ait Balıklıgöl’deki ‘Kum gibi kürsü lezzetleri’ lokali Cumartesi günü görkemli bir tören ile açıldı. Vali İzzettin Küçük’ün Suruç’ta, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi’nin de ABD’de bulunmaları nedeni ile katılamadıkları açılışa Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ve Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol’un yanı sıra Siyasi parti il başkanları ile çeşitli STK ve Oda Başkanları ile Gazeteciler ve kalabalık bir davetli topluluğu hazır bulundu.



TEŞEKKÜR ETTİ



GAP Gazeteciler Cemiyetinin lokalinin açılışına katılımlarından dolayı misafirlere teşekkür eden GAP Gazeteciler Cemiyet Başkanı Kemal Kapaklı, ‘istedik ki böyle bir mekân ile hem meslektaşlarımıza hem Urfa halkına ve hem de Urfamızı ziyaret eden misafirlerimize çeşitli damak lezzetlerinin sunulduğu, ikramların olduğu bir ortamda ev sahipliği yapalım. Bugün birlikte buran açılışını yaptık. Kapımız ve soframız herkese açıktır’ dedi.



KAPAKLI’YA TEŞEKKÜR ETTİLER



Açılışa katılan Belediye Başkanları Metin Baydilli ve Fevzi Demirkol başta olmak üzere tüm davetliler ise ‘güzel bir mekan olmuş. İsminden de anlaşılacağı üzere burada kürsü lezzetlerinin tüm çeşitlerini bulmak mümkün. Emeği ve katkısı olan herkese teşekkür ederiz. Hayırlı olsun’ diye konuştular.