İzol'a G.Antep Polisinden Teşekkür

29 Nisan 2016 07:37

Bilal İZOL”a Gaziantep Polisinden “Teşekkür”  
Bilal İZOL”a Gaziantep Polisinden “Teşekkür”


-Necdet KARADENİZ



ŞANLIURFA – “Dünya Tat Yemekçilik”in sahibi Bilal İzol”a, Gaziantep il emniyet müdürü Erhan Gülveren, Polis teşkilatının kuruluşunun 171”nci yıldönümü münasebeti ile düzenlenen etkinliklere maddi ve manevi katkılarından dolayı hem sözlü teşekkür etti hem de Bilal İzol”a Gaziantep Polis teşkilatı adına “teşekkür ve şükran” plaketi verdi.



ONUR DUYDUM



Halkın can ve mal güvenliği için var olan Türk Polis teşkilatına herkesin sahip çıkıp maddi ve manevi destek olması gerektiğinin altını çizen Dünya Tat Yemekçilik sahibi Bilal İzol, “Polis teşkilatımızın kuruluşlarını bir kez daha kutluyorum. Polisimizin yanında olmak, dertlerine bir nebze dahi olsa çözüm sunabilmek adına katkımız oluyorsa ne mutlu bizlere. Ben her zaman olduğu üzere Polisimizin, Güvenlik kuvvetlerimizin yanında bulundum. Sağ olsun Gaziantep il emniyet Müdürümüz Erhan Gülveren”de bizi unutmamış ve katkılarımızın karşılığında bize bir teşekkür plaketi ile jestte bulunmuş. Büyük onur duydum” diye konuştu.



MÜDÜR GÜLVEREN”DEN ÖZEL TEŞEKKÜR



Öte yandan Gaziantep il emniyet müdürü Erhan Gülveren ise güçlü polisin oluşmasında halkın maddi ve manevi desteğinin önemli olduğuna dikkat çekerek, “Teşkilatımıza güç veren herkese teşekkür ederiz. Bilal İzol kardeşimizde bu önemli desteği sağlayanlardan bir tanesidir” diye konuştu.