ŞİHADER'den Başsağlığı Mesajı

27 Nisan 2016 00:00

Şanlıurfa İnternet Habercileri ve Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ömer Dodanlı Usta Gazeteci Ahmet Coşkun Atan için başsağlığı mesajı yayınladı. 
Şanlıurfa İnternet Habercileri ve Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ömer Dodanlı Usta Gazeteci Ahmet Coşkun Atan  için başsağlığı mesajı yayınladı.

 Gazeteci Ahmet Coşkun Atan'ın vefatı dolayısıyla bir başsağlığı mesajı yayınladı. Mesajda, "Usta gazeteci Ahmet Coşkun Atan'ın ölüm haberini üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. ŞİHADER olarak, Allah’tan rahmet kederli ailesi ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz” denildi.

Şanlıurfa İnternet Haberciler ve Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ömer Dodanlı, Usta Gazeteci Ahmet Coşkun Atan'ın ölümü ile ilgili olarak bir mesaj yayınladı. 

Başkan Dodanlı mesajında, "Özellikle Akçakale'de ömrünün gençlik yıllarının tamamını gazeteciliğe ve Akçakale'nin sorunlarına ve Akçakalelilerin hizmetine adayan günümüzün dürüst ve sevilen  kalemi Ahmet Coşkun Atan, bizimde örnek aldığımız usta bir gazetecidir.Üstadımız Ahmet Coşkun Atan’ın ölüm haberini üzüntü ile almış bulunuyoruz. Şanlıurfa İnternet Haberciler ve  Gazeteciler Cemiyeti olarak, nur içinde yatsın diyor, Allah’tan rahmet kederli ailesi ve sevenlerine de başsağlığı diliyoruz” dedi.