SEN NASIL HOCASIN BE!

04 Nisan 2016 08:24

Pereira,Topal ve Volkan'ın yenilgi sonrası ağlamasına tepki gösterdi! Pereira ise, gözyaşı döken Mehmet Topal ve Volkan Şen'e eleştiriler yöneltti. Portekizli çalıştırıcı, maçtan sonra düzenlediği basın toplantısında şunları söyledi:  

Ülker Arena'daki karşılaşmada sahanın en çok koşan isimleri arasında yer alan Mehmet Topal, maçın 0-0 bittiğini ilan eden düdüğün ardından sahaya çöküp kaldı. Takımının 2 puan kaybetmesi nedeniyle son derece üzgün olan Topal, gözyaşlarına engel olamadı.



MEHMET GÜVEN TESELLİ ETTİ


Mehmet Topal'ın yanına gelen Volkan Şen'in de gözyaşı döktüğü dikkat çekerken, iki oyuncuyu teselli eden isim Osmanlısporlu Mehmet Güven oldu. Güven, iki oyuncunun yanına diz çöküp bir şeyler söyledi.


Teknik direktör Vitor Pereira ise, gözyaşı döken Mehmet Topal ve Volkan Şen'e eleştiriler yöneltti. Portekizli çalıştırıcı, maçtan sonra düzenlediği basın toplantısında şunları söyledi:



AĞLAMASI DOĞRU DEĞİLDİ


"Mehmet Topal ile Volkan Şen'in gözyaşları ve reaksiyonları doğru değildi. Ben Türk oyuncuların duygusallıklarını anlıyorum. İkisi ile de konuştum. Bizim için bir şey bitmedi. Beşiktaş da puanlar kaybedecek. Konyaspor ve Galatasaray maçında bu şekilde panik yaparak oynamamalıyız. Çok daha sakin olmalıyız. Bu maçta bu açıdan doğru şeyler yapmadık."