Gülpınar'dan Elgün'e Ziyaret

07 Mayıs 2015 05:23

Seçim çalışmaları nedeniyle bölgede çeşitli ziyaretlerde bulunan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar, AK Parti İl SKM Başkanlığını ziyaret ederek, Başkan Süleyman Elgün... 

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet kasım Gülpınar, SKM İL Başkanlığını ziyaret ederek fikir alış verişinde bulundu. Milletvekili Gülpınar, SKM çalışanlarına başarılar dileyerek, seçimin çalışarak kazanılacağını söyledi.


Seçim çalışmaları nedeniyle bölgede çeşitli ziyaretlerde bulunan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar, AK Parti İl SKM Başkanlığını ziyaret ederek, Başkan Süleyman Elgün ve birim çalışanları ile bir süre sohbet etti.


Gülpınar, SKM Kadın Kolları birimini de ziyaret ederek bir süre sohbet edip çalışmaları konusunda bilgiler aldı ve çalışmalarında başarılar dileyip teşekkür etti.


Kendisinin düzenli ve sürekli çalışma yaptığını belirten Milletvekili Gülpınar, ilçe ve il SKM’nin programlarına uyduklarını belirtti ve SKM Başkanı Süleyman Elgün’den, yapılan çalışmalar konusunda bilgiler aldı. 


AK Partinin hedefi 2023’tür


Seçimlerin çalışmakla kazanılacağını belirten Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar, “Her seçim gibi bu seçimde hepimiz için çok önemli. Hele ülkemiz ve ilimiz Şanlıurfa açısından çok daha önemlidir. Çünkü 13 yıldır iktidarda olan AK Partinin hedefi 2023’tür ve yeni Türkiye’yi oluşturma, Başkanlık Sistemi, Çözüm Süreci gibi çok önemli konular üzerinde çalışmalar devam etmektedir. Bölge ile ilgili çalışmaların, yapılacak yatırımların gerçekleşmesi için AK Parti iktidarının devam etmesi lazım. Biz kendimiz için hiç kimseden hiçbir şey istemiyoruz. Talebimiz insanlarımızın huzur ve refahı için, köylerimizin, şehirlerimizin insanca yaşanabilir duruma gelmesi, işsiz insanlarımıza iş ve aş imkanı sağlanması içindir. Allahu Teâla hakkımızda neyi nasib etmişse o olacaktır. Bizim de inancımız tamdır elhamdülillah” dedi.


 


24 milyar TL yatırım ve destek sağlandı


AK Parti iktidarında Şanlıurfa’mıza toplam 24 milyar TL yatırım ve destek sağlandığını hatırlatan Şanlıurfa Milletvekili Mehmet kasım Gülpınar, “Bunlardan sadece eğitime 2 milyar TL, Sağlık sektörüne 458 milyon TL, Aile ve Sosyal Politikalar hizmetlerine 2,7 milyar TL, Kültür Turizme 99,5 milyon TL, KÖYDES projelerine 259 milyon TL harcanmıştır. Yapılan hizmetler inkar edilemez. Bizler de ilimizin ve ilçelerimizin en ücra köşesindeki yerleşim yerlerinin ve insanlarımızın sorunlarını, taleplerini her fırsatta ziyaretlerine giderek dinliyoruz. Elimizden geldiğince çözümü konusunda gereğini yapıyoruz, bazı sorunları da Ankara’ya ilgililerine iletiyor, takipçisi oluyoruz” diyerek seçimlerde AK Partiye destek olmalarını istedi.