Güneş'ten Önemli Açıklamalar

06 Mayıs 2015 07:21

Şanlıurfaspor Futbol Şube sorumlusu ve Şanlıurfaspor İcra Kurulu Başkanı Maruf Güneş Albimo Alanyaspor karşılaşması öncesinde önemli açıklamalarda bulundu. 

Şanlıurfaspor Futbol Şube sorumlusu ve Şanlıurfaspor İcra Kurulu Başkanı Maruf Güneş Albimo Alanyaspor karşılaşması öncesinde  yaptığı açıklamada Albimo Alanyaspor karşılaşması için hazırlıkların devam ettiğini belirtti.


Taraftarları Albimo Alanyaspor mücadelesi için tribünlere davet eden Güneş, bilet fiyatlarının 2 TL’den satışa sürüldüğünün müjdesini verdi.


Güneş yaptığı açıklamada Şanlıurfaspor’un play-off’u hak ettiğini belirterek şunları dile getirdi;


“31 haftadır, mücadele veren elinden gelen bir takıma sahibiz. Albimo Alanyaspor karşılaşması müthiş bir kırılma maçı. Albimo Alanyaspor mücadelesi sezonun neredeyse bütün emeklerinin karşılığı olacak. Bizim kazanmaktan başka bir düşüncemiz yok. Çünkü kazandığımız takdirde hem rakibe karşı ikili averajda üstünlük kuruyoruz hem de 3 puan alarak rakibimizin önüne geçiyoruz, yani böylelikle en yakın takipçimize      3 puan fark atıyoruz ve 2’li averajda öne geçerek fark açıyoruz. Bu da son 2 haftaya girilirken çok büyük bir avantaj sağlayacak. Bunun için şu anda antrenmandayız, çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Bütün ekip olarak karşılaşmanın ciddiyetinin bilincindeyiz, çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Şanlıurfaspor’un ve Şanlıurfa halkının sahip olduğu play-off hakkıdır ve ardından süper ligdir. Bunları yerine getireceğimizi düşünüyoruz”


Güneş, Albimo Alanyaspor mücadelesine taraftarların hassas davranmasını ve mücadeleye gelmelerini vurgulayarak şunları söyledi;


“ Önemli bir bilgiyi sizlerle paylaşıyorum, taraftarlarımız için konuk tribünü hariç tüm tribün fiyatlarını 2’TL olarak belirledik. Müthiş bir indirimde bulunduk. Sezon başından itibaren bütün taraftarlarımızı Passolig almaya davet ettik ama henüz 10 bin satışı gerçekleştiremedik. Alanya karşılaşmasına yine taraftar gelmezse, kimse bizden artık hesap sormasın. Çünkü kim ne kadar emek vermişse onun karşılığını istemek zorunda. Ben bütün taraftarlarımızın bu maça önem vererek, bizler kadar hassas davranarak maça geleceklerini düşünüyorum”


Takımda cezalı futbolcunun olmadığını dile getiren Güneş açıklamasını şöyle sonlandırdı;


“ Denizlispor karşılaşmasında sakatlanan Hüseyin Tok’un bileği kırılmıştı, onun sakatlığı devam ediyor. Veli’nin cezası geçti şuan da cezalı herhangi bir futbolcumuz yok. Sadece Hüseyin Tok’un bileğinde sakatlığı var”