Gençlerin Eyyüpoğlu Merakı

05 Mayıs 2015 06:46

İstanbul’dan Şanlıurfa’ya gelen eğitimci gençler... 

İstanbul’dan Şanlıurfa’ya gelen eğitimci gençler, şehir gezileri sırasında Seçim bürolarında asılı gördükleri “Başın düşünce dara, Seydi amcanı ara” pankartı üzerine merak ettikleri AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Seydi Eyyüpoğlu’nu Seçim bürosunda ziyaret ettiler.


Seydi amcayı yakından gördüler


Medyada Seydi amcayı izlediklerini ve Şanlıurfa ziyaretleri sırasında da pankartlardaki ilginç ve iddialı sloganı görünce kendilerini merak ettiklerini belirten İstanbullu eğitimci gençler, “Şanlıurfa’ya gelince hemen herkesin ağzında ‘Seydi Amca şöyle yapıyor, Seydi Amca şuraya gitmiş’ gibi sözler duyunca merakımız biraz daha arttı ve sizi yakından görmek istedik” dediler.


İnsanımızın hizmetinde olduk


Ziyaretten duydukları sevinci dile getiren AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Seydi Eyyüpoğlu, “Benim Milletvekillikte 5. dönemim. 40 yıldır siyasetin içerisindeyim. Hep hemşehrilerimizin, insanımızın hizmetinde olduk. Hep onlara hizmetkâr olduk. Milletin sorunlarını ilgili yerlere iletip çözümü için çaba sarfettim. Onun için herkes beni çok sever. Ayrıca haksızlığa da tahammülüm yoktur. Hep doğrulardan yanayım, doğruları savunurum” dedi.


Memleketimizin okumuş gençlere ihtiyacı var


Milletvekili Eyyüpoğlu, gençlere de çok önem verdiğini ve onların geleceği için elinden geleni esirgemediğini belirterek, “Ben her zaman fazla okuyamadım, bari gençlerimiz okusunlar istiyorum. Aman çocuklar, gençler sizler çok okuyun. Memleketimizin okumuş gençlere ihtiyacı var” diye konuştu.