Özcan,Aralıksız Devam Ediyor

05 Mayıs 2015 07:54

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Dr.Halil Özcan ve Harran Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz, seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor. 

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı  Dr.Halil Özcan ve Harran Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz, seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor.


Seçim çalışmaları kapsamında Harran Meydan kapı, Damlasu, Güneş, Minare, Atatürk, Ceylanharabesi, Koyunluca, Bulutlu Mahalleleri  ve Şanlıurfa merkez olmak üzere çok sayıda köy, taziye ve düğün ziyaretleri yaparak 7 Haziran seçimlerinde rekoru tekerrür etmek amacıyla destek ve dua istediler.


Siyali aşireti liderlerinden Feyyaz Gündoğan yaptığı açıklamada " Yuvamızdayız AK Parti için çalışmalarımız devam edecek bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın''. Dedi.


Şanlıurfa AK Parti Milletvekili adayı Halil Özcan ise yaptığı açıklamada, seçim çalışmalarımız devam ediyor, gittiğimiz her yerde inanılmaz bir teveccüh ile karşılaşıyoruz, Bugün Siyali aşiretini ziyaret ettik desteklerini aldık  bize teveccüh eden tüm halkımıza ve Siyali aşiretine teşekkür ediyorum. Dedi.