Bin Beşyüz Kişiye Tirit İkram Edildi

17 Nisan 2015 14:11

Kutlu Doğum Haftası çeşitli etkinliklerle kutlanmaya devam ediyor. 

Şanlıurfa’nın Karaköprü İlçesinde hayırseverler tarafından vatandaşlara Cuma namazı çıkışı tirit ikramı yapıldı.


Kutlu Doğum Haftası çeşitli etkinliklerle kutlanmaya devam ediyor. Etkinlikler kapsamında Şanlıurfa’nın Karaköprü İlçesinde bulunan Türkmen Çiftçi Camii’nde hayırsever vatandaşlar tarafından Cuma Namazı çıkışı yaklaşık bin 500 kişiye tirit ikramı edildi.


Tirit ikramı sonrası bir açıklama yapan Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, Karaköprü ilçemizin Şenevler Mahallesi ve Çamlıyayla mahallesinde oturan hayırsever ağabeylerimizin yapmış olduğu Cuma namazı sonrası tirit’de Karaköprü bir araya geldi.  Ben öncelikle emeği geçen Halil İlker, Yaşar Aksoy, Yusuf Çiftçi ve tüm hayırseverlere teşekkür ederim. Onlardan Allah razı olsun” dedi.


Kutlu Doğum haftasının çok önemli bir hafta olduğunu belirten Başkan Çiftçi; “Bu hafta çok önemli bir hafta kaynaşmanın birlik ve beraberliğin, bereketin doruğa çıktığı bir haftadayız. Çünkü hepimiz için çok önemli olan, rehberimiz olan, peygamberimiz olan Hz. Muhammed (s.a.v)’in doğum günü… Kutlu doğum haftası Türkiye’nin dört bir yanında kutlanıyor. Tabiî ki adaleti, emanetin timsali olan ve bize yol gösteren peygamberimizin yolunda gitmek ona layık olabilmek, kardeşliğe, barışa katkıda bulunabilmek önemli bir özellik, önemli bir meziyettir. Rabbim Karaköprü’nün, Karaköprü’de ki tüm büyüklerin ve aynı zamanda gençlerin birlik ve beraberliğini bozmasın. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun. Onlara teşekkür ediyoruz. Hayırları kabul olsun.” dedi. Vatandaşlar önemli olanın yemek değil peygamber aşkıyla buluşmak olduğunu belirterek emeği geçenlere teşekkür etti.