ŞANDER 11 Nisan Etkinliklerindeydi

14 Nisan 2015 04:41

Ankara Şanlıurfalılar Derneği (ŞANDER) her yıl olduğu gibi Şanlıurfa’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 95 inci yıldönümü etkinliklerine katılmak üzere Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut NİMETOĞLU ile Yönetim Kurulu Üyeleri... 

Ankara Şanlıurfalılar Derneği (ŞANDER) her yıl olduğu gibi Şanlıurfa’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 95 inci yıldönümü etkinliklerine katılmak üzere Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut NİMETOĞLU ile Yönetim Kurulu Üyeleri Emine ŞEFTALİOĞLU ve M.Zeki ÇAVUŞOĞLU Şanlıurfa’ya gitti.


Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut NİMETOĞLU yaptığı açıklamada; Urfa’mızın milli mücadelede göstermiş olduğu kahramanlıklar ve fedakârlıkların Anadolu’ya örnek olduğunu vurgulamıştır.


Şanlıurfa’mızın tarih, doğa ve inanç turizminde bir marka olan özelliklerinin yanında GAP, termal tesisleri, sıra geceleri, yöresel yemekleri, el ürünleri ile sayamadığımız ve benzeri zengin özelliklerini ülkemize ve dünyamıza tanıtarak memleketimizin hak ettiği yerli ve yabancı turisti İlimize çekerek, turizmde, ekonomide ve eğitimde Türkiye’nin bir numarası haline getirilmesi Derneğimizin  arzusudur.


Ayrıca bizlere emanet edilen bu kadim ve kutsal şehrin bir kültür başkenti yapmak için Şanlıurfa’mızın kültür ve ananelerinin gelecek nesillere aktarmak amacıyla, kamu ve sivil toplum kuruluşları ile tüm hemşehrilerimizin üzerine düşeni fazlası ile yapması gerekmektedir.


Bu uğurda Şanlıurfalılar Derneği olarak gerek Kamu gerekse sivil toplum kuruluşları ve tüm hemşerilerimizin yanında ve hizmetinde olduğumuzu belirtir sevgi ve saygılarımızı sunarız.


ŞANDER Yönetim Kurulu