Topçu Meydanı'nda Kitap Okudular

06 Mart 2015 05:39

Şanlıurfa’da özel bir okul tarafından Topçu Meydanında kitap okuma kampanyası başlatıldı.  

Murat ÇİFTÇİ


Şanlıurfa’da özel bir okul tarafından Topçu Meydanında kitap okuma kampanyası başlatıldı. Topçu meydanında toplanan 56 öğrenci kitap okudu.


Özel bir okul tarafından başlatılan kitap okuma kampanyasına vatandaşlarda destek verdi. Meydanda toplanan öğrenciler öğretmenlerinin nezaretinde bir saat kitap okudu.


Okul Müdürü Abdülrezzak Çankaya gazetecilere yaptığı açıklamada şunları kaydetti; “Öğretmenler kurulu tarafından alınan kararlar doğrultusunda bu etkinliği başlatmış bulunmaktayız. Öğrencilerimizi toplayıp Topçu Meydanına getirdik burada 56 öğrencimiz bir saat kitap okuyarak kitap okumanın önemini anlatmış oldu. Okulda olduğu kadar hayatta da başarının en önde gelen şartların biri okumaktır.Okuma alışkanlığını en güzel şekilde aşılamak için öğrencilerimize böyle bir karar aldık.Kitap okuma alışkanlığını şehre indirdik, hem çevreden geçen vatandaşları teşvik etmek adına hem de öğrencilerimize bir farklılık olsun diye kitap okuma etkinliğimizi şehre indirdik.Kitap bir toplumun vazgeçilmez unsurlarından biridir.Kitap okumanın önemini çocuklarımıza aşılamamız gerekiyor.Kitaplar solmayan çiçeklerdir”


Bir saat kitap okuyan öğrenciler daha sonra alandan ayrıldılar.urfanatik