CANPOLAT;BEDENİMİZİ KOYDUK

28 Ocak 2015 07:55

Haliliye Osmanlı Eğitim Ocakları tarafından AK Parti Haliliye İlçe Başkanlığına bir ziyaret gerçekleştirildi.AK Parti Haliliye İlçe Başkanı Mehmet Canpolat şunları kaydetti; 
Haliliye Osmanlı Eğitim Ocakları tarafından AK Parti Haliliye İlçe Başkanlığına bir ziyaret gerçekleştirildi.


Murat ÇİFTÇİ



AK Parti Haliliye İlçe Başkanlığına gerçekleştirilen ziyarete Haliliye Osmanlı Eğitim Ocakları Başkanı İsmail Kalkan ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.



Ziyarette Haliliye Osmanlı Ocakları İlçe Başkanı İsmail Kalkan yapmış oldukları çalışmalar hakkında AK Parti Haliliye İlçe Başkanı Mehmet Canpolat’a bilgiler aktardı.



Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti Haliliye İlçe Başkanı Mehmet Canpolat şunları kaydetti;



“Haliliye Osmanlı Eğitim Ocakları Başkanına ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum. Bizlere hayırlı olsun ziyaretinde bulundular, Haliliye Osmanlı Eğitim Ocaklarına yapacakları çalışmalarda başarılar diliyorum,AK Parti Haliliye ilçesi olarak Osmanlı Eğitim Ocaklarına bir ziyaret gerçekleştireceğiz.”



Haliliye Osmanlı Eğitim Ocakları Başkanı İsmail Kalkan ise yapmış olduğu açıklamalarında şunları söyledi;



“Haliliye Osmanlı Eğitim Ocakları olarak ziyaretlerimize devam ediyoruz, bu anlamda bu haftaki ziyaretimizi AK Parti Haliliye İlçe Başkanlığına yaptık, Başkanımıza teşekkürlerimi iletiyorum yönetimim adına bizleri çok güzel şekilde ağırladılar. Haliliye Osmanlı Eğitim Ocakları olarak, Osmanlı kültürünü ve yaşamını yaşatabilmek için değerlerimize sahip çıkma adına bu davada yer aldık. Bizler bu davada elimizi değil bedenimizi taşın altına koyduk. Bu kutlu davada Allah bütün arkadaşlarımızın yardımcısı olsun.Osmanlı kültürünü ve medeniyeti yaşatabilmek için bu davaya gönül vermiş arkadaşlarımızla beraber gece demeden gündüz demeden çalışmalarımızı devam ettiriyoruz.” urfanatik