FACİAYA RAMAK KALA

24 Ocak 2015 07:47

Şanlıurfa’da, İpekyol’da bir otomobil park halindeki otomobile çarpıp takla attı. Takla atan otomobil otobüs durağında durabildi. 
Şanlıurfa’da, İpekyol’da bir otomobil park halindeki otomobile çarpıp takla attı. Takla atan otomobil otobüs durağında durabildi. Otobüs durağında kimsenin olmaması olası bir can kaybını önlerken Kazada 2 kişi yaralandı.


Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesi ipekyol’da bir otomobil park halindeki otomobile çarpıp takla arttı. Takla atan otomobil otobüs durağında durabildi. Otobüs durağında kimsenin olmaması olası bir can kaybını önlerken Kazada 2 kişi yaralandı.



Kaza saat 21:30 sıralarında Haliliye ilçesi İpekyol bulvarında meydana geldi. İddiaya göre sürücüsünün ismi henüz belli olmayan 06 MDC 63 plakalı otomobil sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu önce park halindeki 63 AD 222 plakalı otomobile çarpıp takla atan otomobil otobüs durağına yanında durabildi. Otobüs durağında kimsenin olmaması olası bir can kaybını önlerken, kazada sürücü ve yanında bulun bir kişi yaralandı. Otomobil hurda yığının döndü, Olayın haber verilmesiyle olay yerine sağlık ekibi ve polis intikal etti. Yaralı 2 kişi Ambulansla Şanlıurfa’daki hastanelere kaldırıldı. Takla atan otomobile çekici ile çekilmesinin ardından yol normale döndü kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.