YGM Sinema Günleri Devam Ediyor

22 Ocak 2015 05:55

Yenişehir Gençlik Merkezi Müdürü Abdullah CANBEYLİ... 

Yenişehir Gençlik Merkezi sinema etkinliklerini sürdürüyor.


Şanlıurfa Gençlik Hizmetlerine ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Yenişehir Gençlik Merkezi ekinliklerine ara vermeden devam ediyor.


Yaptığı etkinlik ve faaliyetlerle adeta gençleri kendine bağlayan  Yenişehir Gençlik merkezi, düzenli olarak yaptığı “Sinema günleri” ne devam etti.


İşaret Dili Kursuna devam eden kursiyerlerin  eğitimine katkı sunmak amacıyla düzenlenen Sinema etkinliği kapsamında, başrollerini Uğur YÜCEL ve Beren SAAT’ in oynadığı  sağır ve Dilsiz bir insanın hayatını anlatan  “Benim Dünyam” adlı film izletildi.


Yenişehir Gençlik Merkezi Müdürü Abdullah CANBEYLİ “ İşaret Dili kursuna devam eden kursiyerlerimize fayda sağlayacağına inandığımız ve işaret dili ile anlatılan filmi izlettik. İşaret Dili ile konuşmayı hedefleyen bu kursumuza katılan kursiyerler filmi  izlerken hem des çıkardı hem keyif aldı.” Dedi.


Gençlik Hizmetleri ve Spor İL müdürü Ertuğrul YILDIZ ise :”  Gençlerimizin talepleri yada ihtiyaçları doğrultusunda Gençlik Merkezlerimiz faaliyetlerini  gerçekleştiriyor. Onların faydasına olan her etkinliği ve faaliyeti yaparak,  gençlerimize her alanda katkı sunuyoruz.” Diye konuştu.