URSU'DAN ŞANDER'E DESTEK

03 Aralık 2014 09:27

ŞANDER Burs Kampanyasına Özel URSU Hastanesinden çok sayıda burs desteği. 
ŞANDER Burs Kampanyasına Özel URSU Hastanesinden çok sayıda burs desteği.


Ankara Şanlıurfalılar Derneğinin sosyal sorumluluk projesi kapsamında devam ettirdiği “ŞANDER Burs Kampanyası”na hayırsever hemşerilerimizin destekleri çığ gibi devam etmektedir.


Yönetim Kurulu Başkanımız Mahmut NİMETOĞLU’nun girişimleriyle, Sağlık Bakanlığı Onaylı A sınıfı hastane olarak alanında Uzman Doktor kadrosu ve son teknoloji cihazları ile Şanlıurfalılara ve bölgeye hizmet veren Özel URSU Hastanesi Başhekimi Mehmet YAZAR “Hayır ve Gönül İşinde Bizde Varız” Dedi.


Sayın YAZAR’la yaptığımız görüşmelerde çalışmalarımızın bir gönül işi olduğunu belirterek bizlere teşekkür ederek başlatmış olduğumuz sosyal sorumluk projesinde, Özel URSU Hastahanesinin de katkısı olmak üzere çok sayıda öğrenciye burs vermeye başlayarak bizleri mutlu kılmıştır.


Gerek burs kampanyamızda gerekse etkinliklerimizde bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan maddi ve manevi desteklerini Derneğimizden esirgemeyen Özel URSU Hastahanesi Başhekimi Mehmet YAZAR ve ekibine çalışma ve özel hayatında başarılar dileriz.


Ayrıca yapmış olduğu yardımların Halil İbrahim bereketiyle bereketlenmesini diler her zaman yanlarında olacağımızı belirtir saygılar sunarız.


ŞANDER Yönetim Kurulu

Haber:Ali Çizmecioğlu-URFAPRESS