ŞANDER Burs Vermeye Başladı

19 Kasım 2014 06:22

Ankara Şanlıurfalılar Derneği ŞANDER Muharrem Ayında Öğrenci Burslarını İkramlarla Vermeye Başladı. 
Ankara Şanlıurfalılar Derneği ŞANDER Muharrem Ayında Öğrenci Burslarını İkramlarla Vermeye Başladı.ŞANDER'den yapılan açıklama şöyle.


Ankara Şanlıurfalılar Derneği (ŞANDER) Burs Komitesinin yapmış olduğu değerlendirmeler sonucunda isimleri belirlenen Urfalı Üniversite öğrencilerine bursları verilmeye başlanmıştır.


Konu hakkında açıklamalar yapan ŞANDER Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut NİMETOĞLU, düzenli bir geliri olmayan Derneklerinin, Yönetim Kurulunun yoğun çabaları ve hayırseverlerin katkılarıyla bu yılda çok sayıda öğrenciye burs verme imkanı oluşturulduğunu belirtmiştir.


Ayrıca ŞANDER’in hayırseverlerle girişimlerinin devam etmekte olduğunu, belirlenen burs sayısının arttırılması hususunda çalışmaların sürdürüldüğünden bahsetmiştir.


Burslarını almaya gelen öğrencilere yöresel ikramlardan külünce, börek, tatlı ve içecekler ikram edilerek, öğrenciler arasında sosyal bir kaynaşmanın sağlanması ve hemşerilik duygularının da güçlendirilmesine çalışılmıştır.


Sonuç olarak, Şanlıurfa’mız ve ülkemiz için çok önemli ve geleceğimizin teminatı olan gençlerimiz için açılan Burs Kampanyamıza her zaman yardım eden ve bundan sonra yardım edeceklere hayırlarının Halil İbrahim Bereketi ile bereketlenmesini dileyip sayılarımızı sunarız.


Mahmut NİMETOĞLU

ŞANDER Yönetim Kurulu Başkanı