BARO'DA DEVİR TESLİM

28 Ekim 2014 00:54

32. genel kurulunu yapan Şanlıurfa Barosu'nda devir teslim töreni yapıldı.  
32. genel kurulunu yapan Şanlıurfa Barosu'nda devir teslim töreni yapıldı.

Kurul sonrası yapılan seçimde 285 oy alarak baroya yeni seçilen Hikmet Delebe eski başkan Ali Fuat Bucak'ın elinden cübbesini giydi.

Şanlıurfa Adliyesi Baro Başkanlığı'nda yapılan devir teslim törenine eski ve yeni başkanların yanı sıra yönetim kuruluna seçilen üyeler de katıldı.

Törende kısa bir konuşma yapan baronun eski başkanı Ali Fuat Bucak, baronun sürekliliğine vurgu yaptı.

Bucak, "Şanlıurfa Baromuz 32. yönetim kurulunu tamamladı. Yapılan seçimde Hikmet arkadaşımız başkan ve diğer yol arkadaşlarımız seçildi. Hepsi de buradalar. Eski üyelerimizden de burada olanlar var. Şimdi görevi onlara devredeceğiz. Gerek ben gerek yönetim kurulunda benimle birlikte çalışan arkadaşlarımız elimizden geldiği kadar görevimizi yapmaya çalıştık. İnşallah bizden sonra gelen yönetim de daha iyisini yapar. Önemli olan baronun sürekliliğidir. Gerek mesleki konuda gerekse de insan hakları konusunda baronun görevlerini yerine getirmesidir" diye konuştu.

'İYİ BİR YÖNETİM SERGİLEYECEĞİZ'

Herkesi sevgi ve saygıyla selamlayarak konuşmasına başlayan Şanlıurfa Barosunun Yeni Başkanı Hikmet Delebe ise "Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Diğer dönem biz birlikte çalıştık. Bir yönetim kurulunda hizmetlerimizin gereklerini ifa etmeye çalıştık. Bu dönem seçimlerimiz oldu. Yeni dönemde seçilen bütün arkadaşlarımı kutluyorum. Bu aşamadan sonra inşallah biz iyi bir yönetim sergileyeceğiz. Mesleklerimize daha iyi hizmetler sunma adına bir gayretimiz olacak. Bu vesileyle seçilen bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Yeni dönemde hepsine başarılar diliyorum ve çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.