ARICI'DAN TAZİYE EVİ

23 Ekim 2014 10:25

Urfa'nın sevilen,sayılan,hayırsever iş adamı Yasin Arıcı'dan Karaköprü'ye Taziye Evi. 
Karaköprü İlçesine bağlı Atakent mahallesinde hayırsever iş adamı Yasin Arıcı tarafından yapımına başlanacak olan taziye evinin temel atma törenine Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, Belediye Başkan Yardımcısı İsa Kızıldemir, Taziye evini yapımını üstlenen iş adamı Yasin Arıcı ve oğulları Serdar, Serkan Arıcı ile Karaköprü Müteahhitler Dernek Başkanı Muharrem Aydın katıldı.

Karaköprü İlçesine bağlı Atakent mahallesinde hayırsever iş adamı Yasin Arıcı tarafından yapılacak olan Taziye Evi yaklaşık 300 m2’lik alana kurulacak yerin içerisinde mescit, yemek odaları kadın ve erkek bölümlerinin yer alacağı Taziye evi tahmini 2015 yılının Mart ayında bitirileceği belirtildi.

BAŞKAN ÇİFTÇİ; “HAYIRSEVER İŞ ADAMLARINA ÇAĞRIDA BULUNDU”

Temel atma töreninde konuşun Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi;“İlçemizin Atakent mahallesindeyiz. Allah Şanlıurfa’daki İş adamlarımızdan razı olsun. İşadamı Yasin Arıcı, ilçemizin Atakent mahallesinde hem kadınlar hem de erkekler için bir taziye evi inşaatına başladı. Ben öncelikle böyle hayra gönül veren tüm insanlarımızı kutluyorum. Onlara teşekkür ediyorum. Allah razı olsun diyorum. Allah kabul etsin. Bu bir kamu hizmetidir. Bir hayırsever hizmetidir. Biz buradan da tüm niyetli olan iş adamlarımızı ve hayırsever insanlarımızı bekliyoruz. Onlar için yer noktasını çözüyoruz. Bu İlçe bu memleket hepimizin. Bu mekânlar hepimizin. Bu dünya gelip geçicidir. Ben İş adamı Yasin Arıcı ağabeyimize ve çocuklarına çok teşekkür ediyorum. Onları tebrik ediyorum. İnşallah çok kısa bir sürede Atakent mahallemizin kadın ve erkek taziye evi bitmiş olacak ve mahallemizin hizmetine girmiş olacak” dedi.

İş adamı Yasin Arıcı ise yaptığı açıklamada “Allah Başkanımızdan razı olsun. Bizde temel atma töreni için buradayız. İnşallah Mart ayında faaliyete geçecektir” dedi.

Haber:Ali ÇİZMECİOĞLU