ASKON BİR TIR DAHA GÖNDERDİ

21 Ekim 2014 10:06

ANADOLU ASLANLARI İŞ ADAMLARI DERNEGİ (ASKON) SURİYE’NİN AYN-EL ARAB (KOBANİ) BÖLGESİNSİNDEN SURUÇ İLÇESİNE SIGINAN MÜLTECİLERE BİR TIR YATAK DAHA GÖNDERDİ. 
Suruç ilçe Kaymakamı Abdullah ÇİFTÇİ Kaymakımı ile görüşüp bölgenin acil ihtiyaçları ile bilgi alan Askon Genel Merkezi acil ihtiyaç olarak yatak sorunun bildirilmesinin ardından bölgeye bir tır yatak göndererek yardım kervanına bir yenisini daha ekledi.

Askon Şanlıurfa Başkanı Orhan ŞAHİN Başkan yardımcıları Murat ŞAHANOGLU,Cemal BAKIR ve yönetim kurulu üyeleri Suruç Afad merkezinde Kaymakam ÇİFTÇİ’ ye gelen yardımı Suriyeli sıgınmacılara dagıtılmak üzere teslim ettiler.

Şanlıurfa Şube Başkanı ŞAHİN;Bugüne kadar yapılan yardımlar ve bundan sonra yapılacaklar hakkında Kaymakam ÇİFTÇİ’ye bilgi verdi.Bugüne kadar 1000 adet çocuk kıyafet,5000 yetişkin ve çocuk ayakkabısı bir kamyon ve bir tır olmak üzere toplamda 3000 yatak yardımı yapıldıgını, bugüden sonra kısa süre içersinde Genel merkezin çalışmalarıyla 1 tır gıda yardımı ve 4000 çocuk,5000 yetişkin ve çocuk olmak üzere toplamda 9000 kıyefet yardımı yapılacıgını belirtti.