DODANLI:DERHAL BIRAKILMALI

30 Ağustos 2014 08:55

Şanlıurfa İnternet Habercileri ve Gazetecileri Dernek Başkanı Ömer Dodanlı yaptığı yazılıaçıklamada;’’ PKK tarafından kaçırıldığı iddia edilen gazeteci Ali Adıyaman’ın derhal serbest bırakılmasını istedi. 
Dodanlı“Adıyaman’ın serbest bırakılmasını bekliyoruz”

Şanlıurfa İnternet Habercileri ve Gazetecileri Dernek Başkanı Ömer Dodanlı yaptığı yazılı açıklamada;’’ PKK tarafından kaçırıldığı iddia edilen gazeteci Ali Adıyaman’ın derhal serbest bırakılmasını istedi.

Dodanlı;dünyada hiçbir gazetecinin düşüncelerinden dolayı kaçırılması kabul edilemez. 27 Ağustos 2014 tarihinde Diyarbakır'ın Silvan ilçesine bağlı Dağcılar köyünde kaçırıldığı iddia edilen gazeteci Adıyaman’ın PKK tarafından derhal bırakılmasını söyledi.

Başkan Dodanlı, "Gazeteci meslektaşlarımızı düşüncelerinden dolayı kaçırarak cezalandırmaya çalışmak barış ve demokrasi ile hiçbir şekilde bağdaştırılamayacağını ifade ederek. Gazetecilerin bu tür olaylarla kaçırılmasını hiçbir şekilde tasvip edilmesinin mümkün olmadığını ifade eden Dodanlı.’’Gazeteci meslektaşımız Ali Adıyaman’ın bir an önce serbest bırakılmasını bekliyoruz" dedi.


Şanlıurfa İnternet Habercileri ve Gazetecileri Dernek Başkanı

Ömer Dodanlı