Abdullah Canbeyli'den Açıklama

22 Ağustos 2014 00:07

TÜRKİYE FUTBOL SAHA KOMİSERLERİ DERNEĞİ GENEL MERKEZ AS BAŞKANI,Şanlıurfa Şube Başkanı Abdullah Canbeyli'den açıklama. 

20.08.2014 Tarihinde Basına aksıyan yönüyle yayınlanan haberde Şanlıurfa GAP ARENA Stadının çimlerinin yandığını öğrenmiş bulunmaktayız.


Liglerin başlamasına çok az bir süre kalmış olmasına rağmen cereyan eden bu olay tabiî ki her kes gibi bir Urfalı olarak bizleri de son derece üzmüştür.


Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, Urfa’ da hava sıcaklığının mevsim normallerinin çok üzerinde olması, buna ilaveten bakımı için program hazırlayan Ziraat Mühendisi arkadaşın da mesul olduğu vurgulanmaktadır.


Ancak bilinmelidir ki; hiç kimsenin bilinçli şekilde çimlere zarar vereceğine inanmamakla, bu vebal altına insan olan kimsenin de gireceğine ihtimal vermiyoruz.Ne sebeple olursa olsun Lig öncesi çimin bu durumu Şanlıurfa Spor kamuoyunu kutuplara bölmemelidir.


Şu an görev yapan İl Müdürü de, Şanlıurafspor başkanı ve Yönetimi de Urfalı olup, aynı amaca YAANİ Urfa sporuna hizmet ettikleri unutulmamalıdır..


Bunun bilincinde hareket edip, Şanlıurfa sporunu olumsuz yönde etkileyecek girişimlerden kaçınmalı, yapılması gerekenler acilen yapılmalıdır.


Olayın müsebbibini linç etmek, kİmseye yarar sağlamayacağı gibi, ilimiz sporu için de bu tip suçlamaların katkı sağlamayacağı aşikardır.


Özetle Sahanın durumunu iyileştirmek adına atılması gereken adımlar ivedilikle atılmalı, kişilerin onuru rencide edilmeden konuşmaların yapılması gerektiği kanısındayız.


Saygılarımızla… 22.08.2014


Abdullah CANBEYLİ


TÜRKİYE FUTBOL SAHA KOMİSERLERİ DERNEĞİ GENEL MERKEZ AS BAŞKANI


ŞANLIURFA ŞUBE BAŞKANI