AY IŞIĞIM BULUŞMASI

18 Nisan 2014 00:03

AY IŞIĞIM DERNEĞİ'nden bir açıklama yapıldı. 

Ay ışığım derneği gençlik komisyonun organize ettiği 4. Hizmet buluşması ve yetim bıraktıklarımız tasavvuf konserine yoğun ilgi oldu.  4. Hizmet buluşmasında yetim bir kızın okuduğu şiir çok duygulu anları yaşattı gelen misafirlerimize. 2013 yılı yetim annesi Türkan GÖZOĞLU yılın yetim babası ise Ömer BAYRAM oldu hediye ve teşekkür plaketleri takdim edildi.


Dernek genel başkanı İbrahim Halil Ural yaptığı konuşmada: “derneğin yeni hizmet binasına geçerek giderek büyüdüğünü ve hizmet ağlarının tamamı ile genişlediği ve geliştiğini ifade etti. Bu hizmete gelen koşturan bir dua ile bile olsa dualarını bizden eksik etmeyen, emek veren tüm hayır sahiplerine teşekkür etti.”


Gençlik komisyon başkanı Bekir Türkoğlu yaptığı konuşmada ise ” gençler için gençlik için hayr yolu olsun bu ömür bu iş sloganımız olsun “hayr yolunda harcanan bir gençlik için” bu doğrultuda çalışıyor ve gayret gösteriyoruz inşallah.


Ve belki yarın huzuru mahşerde eğer sorarlarsa ki soracaklar. Gençliğini nerde harcadın belki diyebiliriz ki yetim hizmetinde harcamaya çalıştık. Bu vesile ile bu mübarek gecede buraya kadar geldiniz ayaklarınıza sağlık teşekkür ederiz. Gecemiz ve geceniz mübarek olsun..  Dedi.


Program İrfan yolu Derneği Başkanı Bülent DÜZGÜN’ÜN yetim bıraktıklarımız konulu konuşması ile devam etti. Dernek bünyesinde aktif olarak gönüllü çalışan ve hizmet eden gizli kahramanlardan bazılarına ise sürpriz hediyeler verildi. Grup Hafızların konseri ile son bulan gecede Efendimizin anılması Kutlu doğumunun seneyi devriyesinde manevi bir iklim oluştu programa katılan tüm misafirlere teşekkür edilerek program son buldu.