Özçınar G.Sekreter Yardımcısı Oldu

17 Nisan 2014 09:27

M. Emin Özçınar, kadrolu olduğu İl Özel İdaresi'nin kapanması ile birlikte belediyeye geçti. 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesine Genel Sekreter olarak, Ankara Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Balamir Gündoğdu'nun atanmasının yankıları sürerken, Genel Sekreter Yardımcılığına da tecrübeli ve Şanlıurfa'yı çok iyi bilen bir isim getirildi. Daha önceki son iki valilerden Nuri Okutan ile Celalettin Güvenç'in danışmanlığının yanı sıra Bakan Faruk Çelik'in 400 Proje Koordinatörlüğünü yürüten M. Emin Özçınar, kadrolu olduğu İl Özel İdaresi'nin kapanması ile birlikte belediyeye geçti. Kentin dışında ilçeler ve köylerle ilgili önemli bir oranda bilgi ve donanıma sahip olan Özçınar, önceki gün Büyükşehir Belediye Başkanı Güvenç tarafından genel sekreter yardımcısı olarak atandı.


İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı, Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı ve Basın Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı gibi birçok önemli daire başkanlıklarının kendisine bağlandığı Özçınar, dün itibariyle göreve başladı.


ŞUSKİ'DE DE ATAMALAR YAPILIYOR
Başına
Uğur Büyükhatipoğlu'nun getirildiği Şanlıurfa Su ve Kanal İşleri (ŞUSKİ) Genel Müdürlüğüne bağlı birimlere de yavaş yavaş atamalar yapılmaya başlandı. İl Özel İdaresi'nde yıllardır İnşaat Mühendisi olarak çalışan Halil Esin, Kanalizasyon Daire Başkanlığına getirilirken, ŞUSKİ Genel Müdür Yardımcılıklarına ise Hamdi Us, Mehmet Kızılelma ve Murat Karababa getirildi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)