URFA'DA DR.ŞELLİ ŞOKU!

16 Nisan 2014 10:05

Tarım Hayvancılık Ve Gıda Bakanlığı Müsteşar Yrd.sı Dr.Ferhat ŞELLİ görevnden alındı. 

Tarım Hayvancılık Ve Gıda Bakanlığı Müsteşar Yrd.sı Dr.Ferhat ŞELLİ görevnden alındı.


Urfa'dan yetişen ender bürokratlardan,Urfa'ya ve Türkiye'ye büyük emekleri olan Müsteşar Yrd.sı Dr.Ferhat ŞELLİ görevinden alınarak Bakanlık Müşavirliğine getirildi.


Ferhat Şelli'nin görevden alınması Urfa'da infial yarattı.


Daha fazla bürokrat atanması beklenirken Şelli'nin görevden alınması Urfa'lıları şok etti.Her seçimde Ak Parti'ye büyük destek verdiklerini söyleyen Urfa'lılar:Yanacı Milletvekili,yabancı Bakan,yabancı Belediye Başkanı,yabancı B.B Genel Sekreterini sineye çektik.Urfa'lıların önemli mevkilere geleceklerini beklerken bu atama bütün Urfa halkının öfkesini yükseltmiştir.Dediler.


Hükümetin Urfa'yı ve Urfa'lıları hiçbir zaman kaale almadığını ,Ferhat Şelli'yi,Milletvekili veya Belediye Başkanı olarak görmek isterken bir anda görevden alındığını  söyleyen Urfa'lılar bu olayın bir an önce gözden geçirilmesi gerektiğini,bu konuda büyük girişimler ve çalışmalar yapacaklarını,artık hükümete güvenlerinin kalmadığını belirttiler.


Normal hayatta ve sozyal paylaşım sitelerinde örgütlenmeye başlayan binlerce kişi çok büyük tepki gösteriyorlar.


Urfa'lıyı hafife almanın bedellerinin olacağını söyleyenler;Hükümet Urfa'yı zaten gözden çıkarmıştı.Milletvekillerimiz ise zaten bir başka alem.Yetersiz ve hükümette güçsüzler.Dediler.


Özellikle Ak Parti Şanlıurfa Milletvekillerini hedef alan Urfa'lılar.Milletvekilleri,Bakan,Belediye Başkanı,B.B Genel Sekreteri vakalarından sonra hala Urfa'lıların karşısına geçebileceklermi?.diye tepkilerini dile getiriyorlar.