Spor Zirvesi Gündem Yarattı-İZLE

29 Ekim 2013 13:15

Kanal Urfa Tv'deki SPOR ZİRVESİ proğramının konukları Gökhan GÖKMEN,Vedat BUCAK ve Halil ÇİNİ oldu.Merak edilen herşey gündeme taşındı.İşte ayrıntılar.VİDEOLU 
Kanal Urfa Tv'deki SPOR ZİRVESİ proğramının konukları Gökhan GÖKMEN,Vedat BUCAK ve Halil ÇİNİ oldu.Merak edilen herşey gündeme taşındı.
Her Pazartesi akşam saat 21:15'te Kanal Urfa Televizyonunda yayınlanan,Arif Faraç ve Ali Çizmecioğlu'nun yaptığı proğramın bu haftaki konukları Urfaspor Basın Sözcüsü Gökhan Gökmen,Urfaspor İdare Amiri,yönetici Vedat Bucak ve Gazeteci-yazar Halil Çini katıldı.
Urfaspor hakkında bugüne kadar gündeme gelen bütün sorulara Gökhan Gökmen ve Vedat Bucak içtenlikle cevap verdiler.
Urfaspor'un bu yılki transfere harcadığı paranın 20-30 trilyon olarak konuşulmasının yanlış olduğunu söyleyen Bucak ve Gökmen çok net rakamlar verdiler.
Transferde yıl suna kadar ödenecek paranın 8.5 milyon (8.5 trilyon) olduğunu söyleyen Bucak ve Gökmen bizler verdiğimiz paraları hibe olarak veriyoruz.Amacımız sadece Urfaspor.Kimse altında başka bir şey aramasın dediler.
Vedat Bucak ve Gökhan Gökmen:Sn.Valimiz,Sn.Bakanımız gün gelir buradan görev icabı gitseler bile kimse tedirgin olmasın,bu yönetim kulübü bırakıp gitmez dediler.Sorumluluğumuzun bilincindeyiz.Bize 2 ay gibi bir süre lazım diyen Bucak ve Gökmen tüm Urfa ve Urfaspor camiasının kenetlenmesi konusunda birleştiler.
Sn.Vali ve Sn.Bakan'ın destekleri tabiki çok ama biz bu yıl sadece ve sadece 3 bin tane kombine bilet satabildik,eğer herşey başkalarının üşündüğü gibi olsaydı enaz 15 bin kombine satılırdı dediler.
Taraftar Dernek ve Gruplarına birleşme çağrılarını yineleyen Bucak ve Gökmen;Bizler elimizden gelen çabayı sarfediyoruz,taraftarlarımızında birleşip aynı çatı altında Urfaspor'a dstek vermelerini bekliyoruz.Dediler.
Proğrama telefonla katılan Başkan Fethi Şimşek ise önemli açıklamalarda bulundu.Ali Çizmecioğlu,Arif Faraç ve Gazeteci Halil Çini’nin sorularını cevaplayan Başkan Fethi Şimşek çok önemli kalıcı gelir çalışmalarının yapıldığını,bitmeden açıklamalarının doğru olmayacağını belirtti.
Daha sonra çok daha önemli bir müjde veren Fethi Şimşek:Gap Arena Stadındaki taraftar ambiansının sahaya ve futbolcuya yansımaması staddın fiziki durumundan kaynaklanıyor.Bu konuda çalışmalara başladık.Kaç trilyona malolursa olsun tribünleri sahaya yaklaştıracak proje çalışmamız başladı.Kısa süre içinde bunu gerçekleştireceğiz,çünkü bu çok önemli dedi.





spor zirvesi by dm_504763c21bb86