Yılmaz Vural,Çizmecioğlu'na Konuştu

24 Eylül 2013 06:49

Urfaspor Teknik Direktörlüğü için ismi en önde olan Yılmaz Vural,Spor Zirvesi proğramı öncesi Ali Çizmecioğlu'na konuştu.İşte o güzel ve önemli gelişmeler. 

Urfaspor Teknik Direktörlüğü için ismi en önde olan Yılmaz Vural,Spor Zirvesi proğramı öncesi Ali Çizmecioğlu'na konuştu.




Kanal Urfa Televizyonunda izlenme rekoru kıran,Arif Faraç'ın sunduğu ,Ali Çizmecioğlu'nun sürekli yorumcu olarak katıldığı SPOR ZİRVESİ proğramının yorumcusu Ali Çizmecioğlu,ismi Urfaspor Teknik Direktörlüğünde en önde geçen isim olan deneyimli hoca Yılmaz Vura ile telefonla görüştü..Günlerdir konuşulanlara son nokta Kanal Urfa ekranlarında konuldu.




Yılmaz Vural'ı arayan Ali Çizmecioğlu'na Yılmaz Vural şöyle dedi:Ben şuanda Azerbaycan'dayım..Yarın akşam dönüyorum.Sn.Bakan Faruk Çelik beni arattırdı.Şimdi Azerbaycan'la görüşmelerim var ama,Berti Vogts'un sözleşmesinin Aralık ayına kadar devam etmesi bizi başka türlü düşünmeye sevketti.Burası olmayabilir..Urfa benim için herşeyiyle Süper Lige hazır gibi görünen bir takım.Daha önce bu liglerde 3 defa çalıştım.Neden Urfa olmasın.Dedi.




Ali Çizmecioğlu'ndan şehir ve takım hakkında bilgiler alan Yılmaz Vural;Herşeyde bir hayır var,yarın akşam dönüyorum,inşallah olur,ben de Urfa'ya gelirim.Dedi.




Urfaspor'un taraftar,maddi ve şehir anlamındaki konuları hakkında Çizmecioğlu'ndan bilgiler alan Yılmaz Vural,Urfaspor'a yakın gibi.




Yılmaz Vural'a Mustafa Denizli-Rizespor birlikteliğinden çıkan sonucun şampiyonluk olduğunu örnek veren Ali Çizmecioğlu:Başarıyı sürekli isteyen bir teknik direktörsünüz.Madem öyle buraya gelin başarıyı hep beraber yakalayalım,ülke gündemine oturalım demesini büyük bir ilgiyle karşılayan Yılmaz Vural:Tamam o zaman ,yarın akşam (bugün) Türkiye'ye döneceğini,inşalah bazı düşüncelerin yerine oturacağını söyledi.




URFAPRESS.NET