İBRAHİM ÜLGEN'DEN TEŞEKKÜR

06 Mayıs 2013 16:35

ŞURKAV İzmir Şubesi,Ege Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezinde düzenlediği tanıtım kültür ve müzik gecesinde Urfa’ya gönül verenleri bir araya topladı.  



Şanlıurfa İli Kültür Eğitim Sanat ve Araştırma Vakfı İzmir Şubesi;
04, Mayıs 2013 gecesi Ege Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezinde düzenlediği tanıtım kültür ve müzik gecesinde Urfa’ya gönül verenleri bir araya topladı.

CHP İzmir Millet Vekili Sn. Mustafa Moroğlu, Konak Belediye Başkanı Sn Hakan Tartan, Ak Parti İl Başkanı Sn Ömer Cihat Akay, Şurkav İstanbul Şubesi Başkanı Sn. Prof. Dr. Yakup Çelik, Urfa Dernekleri Başkanları, birçok Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri, Şehrimizin tanınan isimlerinden Naci İpek, Halil Çuhadaroğlu, Urfalılar, Urfa’ya gönül verenler ve şehrimizi merak eden, birçok katılımcı bu güzel geceye şeref vererek bizleri gururlandırdılar.

...
Kültür Bakanlığı Devlet Klasik Türk Müziği Korosu üyelerinden ve Türk Dünyası Korosu üyelerinden oluşan gurup gelen misafirlere Urfa sıra geceleri tadında unutulmaz bir konser verdiler. Gözyaşlarını tutamayan misafirlerin, şehrimizi merak eden gözlerin, coşku dolu alkışları ile tüm konuklarımızın ayrılmak istemedikleri bu gecede, Şanlıurfa ve Şurkav İzmir Şubesi tanıtılmıştır.

Mesajları, varlıkları ve gönülleri ile bizleri yalnız bırakmayan Sn. Bakanlarımız, Sn. Milletvekillerimiz, Bu gecenin oluşumunda hiç katkılarını esirgemeyen Şurkav Merkez Başkanı Şanlıurfa Valisi Sn. Celalettin Güvenç’e, tüm merkez yönetim kuruluna ve İzmir Şube Mütevelli Heyetimize, adını sayamadığımız herkese şükranlarımızı sunarım.

Şurkav İzmir Şubesi Başkanı

İbrahim Halil ÜLGEN


URFAPRESS.NET