Urfa'dan Yeni Yıldızlar Doğuyor

03 Ocak 2013 08:54

Şanlıurfa’lı yetenekler Türkiye’nin dört bir yanında..İşte genç bir Urfa'lı daha yıldız olma yolunda...KAVAK YELLERİ dizisinin...  
Şanlıurfa sanat camiasında önemli bir yeri ve konumu olan bir şehir, bu anlamda geçmişten günümüze tiyatro,sinema ve ses alanında başarılı bir çok sanatçının Şanlıurfa’lı olduğunu duyduğumuzda şaşkınlığımızı gizleyemeden gururlanıyoruz.

Şanlıurfalı yetenekler gün geçmiyor ki karşımıza çıkmasın.. Bu yetenekler show dünyasında koştururken Şanlıurfa’lı olduğunu duyduğumuzda şaşkınlığımızı gizleyemeden gururlanıyoruz da zaman zaman.. Çünkü Şanlıurfa gibi doğuda olan bir şehrin insanının kabuğundan çıkıp kendini ispatlaması gurur da veriyor bize.. Bunlardan aklımıza ilk gelenleri hemen sıralayabiliriz. Bilindiği gibi öncelikle İbrahim TATLISES gelir akla sonrasında ise Nuri SESİGÜZEL, Mahmut TUNCER, Hüseyin PEYDA, Müslüm GÜRSES, Şivan PERWER, Yılmaz GÜNEY, Ali SÜRMELİ, Ahmet ÖZYAVUZ,Mehmet AKAN, Seyfettin SUCU,Zekeriya ÜNLÜ, Kazancı Bedih YOLUK, İsmail BADILLI, Hüseyin TATLI ve ismini sayamadığımız geçmişten günümüze daha nice sanatçılar var. Son yıllarda İzmir’de yaşayan bir lise öğrencisi olanŞanlıurfa’lı İbrahim Halil YAŞAR göze çarpıyor. İbrahim Halil YAŞAR’ı Kavak Yelleri adlı diziden hatırlıyoruz. Şanlıurfa’lı İbrahim Halil YAŞAR; Diziden sonra birçok reklam filminde de rol alarak adından söz ettirmeye devam etti. Geçtiğimiz aylarda İzmir’de büyük oyuncuların rol alacağı bir sinema filminde de mazbut bir ailenin oğlunu canlandırmak için çekimlerine başlanan filmde başarıgrafiğini yükselttiği görünüyor. Şanlıurfa geçmişte olduğu gibi günümüzde de show dünyasına sanatçı yetiştirmeye devam ediyor. Sinema alanından yetenekler olduğu gibi ses alanında da İshak DEMİR, Sedat KOÇ, Ali CENGİZ gibi bir çok yetenek de ulusala açılmak üzere sürekli kendileriyle bir yarış içerisindeler.




Haber:İbrahim Halil ÖZÇINAR-URFAPRESS.NET