DUALARIMIZ ALİ ABİMİZE...

13 Ağustos 2012 17:18

URFAPRES Yazarı-Genel Koordinatörü, Halil ÇİNİ yazdı...Şanlıurfa’dan İstanbul’a gitmezden bir gün önce bana bir mail atmıştı. Helallik diliyordu. Kendisin aradım. Konuştuk. Sesi titriyordu. İnanıyorum ki karşılıklı hoş bir sohbetimiz oldu".. 

Dualarımız Ali Abimize…





Ali Çizmecioğlu…

Yüreği Şanlıurfa ve Şanlıurfaspor sevdası ile sürekli atan birisidir. Ama şimdi İstanbul’da Marmara Üniversitesinde yarın gerçekleşecek olan ameliyatını beklemekte.

Yarın Kadir günü.

Cenab- ı Allah’tan niyazımız bu önemli, kutsal, bereketli günde, Ramazan ayına hürmeten, Hz. Peygamberimiz Muhammed Mustafa (a.s.) yüzü hürmetine Ali Abimizin ameliyatının başarılı geçmesi ve sağlığına kavuşması.

Evet, uzun süreden bu yana pankras rahatsızlığı yaşayan fakat halinden Yüce Mevla’mıza karşı en ufak bir şikâyetçi dahi olmayan her zaman haline ‘şükürler olsun’ diyen Ali Çizmecioğlu, Salı günü bir operasyon geçirecek.

Hastalık, dertler, sıkıntılar, üzüntüler ve buna karşı sevinç, mutluluk şüphesiz biz insanlar için önemli bir sınav olsa gerek.

Her bir sıkıntının ardından iki genişlik, rahatlık, mutluluk gelir derler. İnşallah Ali Abimiz ve onun tüm sevenleri için de öyle olur.

Şanlıurfa’dan İstanbul’a gitmezden bir gün önce bana bir mail atmıştı. Helallik diliyordu. Kendisin aradım. Konuştuk. Sesi titriyordu. İnanıyorum ki karşılıklı hoş bir sohbetimiz oldu. Yolunun açık olmasını, inşallah sağlığına kısa sürede kavuşup yeniden çok sevdiği memleketine, işine dönmesine yönelik temennilerimi dile getirdim.

Bugüne kadar bir çok badirelerden geçen, bir çok sıkıntılardan çıkmayı başaran Ali abimizin inanıyorum ki yarın ki ameliyattan da başarı ile çıkacaktır.

Ali Çizmecioğlu’na sağlık ve mutluluk temenni ederken, tüm sevenlerine ise en başta sabırlı olmalarını ve birlikte bu sıkıntılarında Allah’ın izniyle atlatabileceğimizi hatırlatmak istiyorum. Sizlerden de bugün ve özelikle yarın ki Kadir günü ve gecesinde dualarınızda Ali Abimizi unutmamanızı istiyorum.

Ali abi. Seni çok özledik. Bir an önce hayırlısı ile aramıza dön de işimize kaldığımız yerden devam edelim… Ne dersin?



Yeniden buluşmak dileği ile…